Header Ads

“ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, ЭТО П…ЗДЕЦ!”: СТАЛО ВІДОМО, СКІЛЬКИ МІЛЬЙОНІВ ЗАДЕКЛАРУВАВ ВІЙСЬКОВИЙ ЛІКАР, ЯКИЙ ВИЛАЯВ ПОРОШЕНКА ЧЕРЕЗ “БОСИХ СОЛДАТІВ” (ВІДЕО)

Зараз Андрій Грачов обіймає посаду начальника відділу допомоги учасникам АТО. Сообщает http://www.zvistka.net
Військовий лікар зВінниці Андрій Грачов, який записував відеозвернення до Порошенка з збуреннями про недокомплектації армії, задекларував 18 млн. Гривень. Про це свідчить заповнена ним електронна декларація на сайті НАЗК, передають Патріоти України.
Грачов обіймає посаду начальника відділу допомоги учасникам АТО. Цей відділ створений при департаменті соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА. Згідно з декларацією він також володіє автомобілем, а його дружина квартирою в 54 квадратних метра, зареєстрованою на неї в 1999 році. Андрій Грачов разом з родиною має квартиру з 1993 року в 41 квадратний метр.
У минулому році військовослужбовець записував відеозвернення (його переглянуло майже 800 тисяч осіб, – ред.) до Петра Порошенка з заявами про неякісне державне забезпечення підрозділів, грошове забезпечення та лікування бійців, поранених на Донбасі.

На платформі Blogger.