Header Ads

Жесткие слова Парасюка про драку Ляшко и Бойко

Депутат Верховної Ради і «боєць зі стажем» Володимир Парасюк прокоментував бійку лідера «Радикальної партії» Олега Ляшко зі співголовою фракції «Опозиційний блок» Юрієм Бойко. За словами політика, бійка нардепів є конфронтацією світоглядів щодо української державності. Сообщает http://www.zvistka.net

«Бойко таким чином показав, що« мені плювати на всі ваші революції на всю вашу боротьбу, захочу - буду бити Ляшко »», - заявив Парасюк в ефірі телеканалу «112 Україна».

Він зазначає, що цілком і повністю знаходиться на стороні Ляшко. Парасюк пояснив, що незважаючи на всю суперечливість скандального лідера «Радикальної партії», вважає його справжнім патріотом України. При цьому про Бойко він такого сказати не може.

«Олег Валерійович - це людина, яка стоїть на проукраїнських позиціях. Є до нього питання в політикумі, але це конфронтація світоглядів щодо нашої державності », - підкреслив Парасюк.

Відзначимо, що сам Парасюк - також великий любитель побитися зі своїми колегами по парламенту. Правда, особливим умінням він не відрізняється і незмінно отримує на горіхи. Останній інцидент з його участю відбувся у вересні в будівлі телеканалу «112 Україна» ....
На платформі Blogger.