Header Ads

"Спасибі вам, студенти Миколаєва! Ви гордість України! Люблю вас!" - Тука прокоментував геройський вчинок студентів

Заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука в "Фейсбуці" відреагував на вчинок студентів Миколаївського національного університету імені Василя Сухомлинського, які обламали любителів "русского мира" - нардепів і "Оппоблока", членів "Українського вибору" Медвудчука і своїх "ватних" викладачів. Сообщает http://1vib.co.ua


 Вірю в вас!!!"- подякував Тука миколаївських учнів за гідну відповідь на російську пропаганду.
До того ж чиновник звернувся до спеціальним органам, які повинні розслідувати подібні випадки, з проханням звернути увагу на дане злочин.
"Прошу Службу Безпеки України сприйняти це мій пост як повідомлення про злочин, зроблене публічно!", - закінчив політик.
Yuriy Dovgan в коментарях запропонував: "Залучіть до відповідальності Олену Кабашну за пропаганду "русского мира" ...";
А ось Олег Лісовський заявив, що дані студенти "занадто толерантні. Я б всю цю риговскую шушваль змусив публічно вибачатися за відкриту ворожу пропаганду." Інший погляд ", млять, у них. Чи не сиділи під обстрілами, сволочі".
Нагадаємо, що в Миколаєві представники проросійських партій скликали на показ антиукраїнських фільмів студентів під час навчального процесу. Але ті не догледіли фільм про "русский мир" і покинули зал, заявивши, що не дивляться російську пропаганду.


На платформі Blogger.