Header Ads

“ДЕЯКІ НАРДЕПИ ВЖЕ ШИЮТЬ СОБІ КАМУФЛЯЖ РОЗМІРУ XXL”, – ОЛЕКСАНДР МИРНИЙ

Йду собі вулицею. Нікого не чіпаю. На голові – каска з шахтарською коногонкою, на ногах – унти. На шиї висить улюблений балонний ключ. Вдягнутий в звичну брезентову робу з налокотниками та наколінниками. На правому плечі, на совковій лопаті, висить каністра солярки, в лівій руці – елітне насіння пшениці сорту «Смуглянка». Сообщает http://de-facto.cc



Засунуті за пояс аркуші законопроектів достатньо добре видно здалеку. Бетонний перфоратор зручно закріплений на спині. Зварювальний апарат штовхаю перед собою. Здається все, нічого не забув.

Тепер всі навколо будуть знати, що я працював і бетонувальником, і водієм на Півночі, і електрогазозварювальником 6-го розряду, і на шахті, і пшеницю вмію сіяти, і, коли був нардепом, подав 123 законопректи та більше 500-та поправок.

Чого ви смієтесь? А вам не смішно, коли ті, хто вам навішали кілограми локшини на вуха, вже третій рік ходять по Верховній Раді в камуфляжі та з вилами? Деякі навіть змушені шити камуфляжне вбрання за спецзамовленням, бо черево вже не влазить в XXL? Правда, цікаво, чому так?


На платформі Blogger.