Header Ads

«ШКОДА, ТВАРЮКА, ЩО ТЕБЕ НА МАЙДАНІ НЕ ДОБИЛИ»: ЧИНОВНИК-СЕПАРАТИСТ ЖОРСТОКО ПОБИВ В КИЄВІ АКТИВІСТА-ІНВАЛІДА

Героя Революції Гідності жорстоко побили прямо на робочому місці. Це зробив його колега і начальник за сумісництвом з "Київтранспарксервісу" Святослав Мельник, відомий в колективі сепаратист.Про історію з Євгеном Сагуйченко в Facebook розповів його друг і активіст Станіслав Коломієць. Сообщает http://zvamynews.blogspot.com



Під час протистоянь на Майдані Сагуйченко отримав кульове поранення в голову і втратив одне око. У потерпілого четверо дітей і він в якості волонтера допомагає бійцям АТО.

Інцидент стався через те, що Сагуйченко звернувся з проханням до свого начальника про виділення матеріальної допомоги на операцію. Чомусь дане прохання вивела з себе Святослава Мельника і він накинувся на Євгена з кулаками.

"Женя був сильно побитий, Мельник навмисне наносив йому удари по голові, в скроню. Він кричав, що Сагуйченко не бачити ні грошей, ні тим більше лікарняного. І в кінці додав, що шкодує, що Женю НЕ добили на Майдані", - написав в своєму пості Коломієць.
При цьому всім в колективі відома позиція начальника щодо України, яку сепаратист завжди називав недержавне, і він постійно проголошував, що схід України скоро стане російським.

"До всього він ще й мажор, призначений на хлібну посаду за протекцією з грубими порушеннями процедури", - особливо підкреслив Коломієць.

Побитий активіст знаходиться зараз у важкому стані в лікарні: у Євгена Сагуйченко важкий струс мозку, потерпілий постійно втрачає свідомість. А його єдине око практично не бачить в результаті побиття.

"За заявою Євгена порушена кримінальна справа в Подільському райуправлінні Нацполіції. Як помічник народного депутата України, першого заступника комітету законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Ігор Мосійчук вже готую депутатське звернення на керівництво поліції.
Беремо на особистий контроль, зам'яти, заморозити, гальмувати справу не дамо!!!
МИ НЕ МОЖЕМО ЦЕ ТАК ЗАЛИШИТИ!!!

ЗАВТРА ЗБИРАЄМОСЬ О 10:00 за адресою вул. Копилівська 67 корпус 10 КП Київтранспарксервіс. І всі разом пояснимо цьому сєпару як він був неправий, коли образив патріота.

СВОЇХ НЕ КИДАЄМО!" - написав Коломієць.


На платформі Blogger.