Header Ads

Київ загнав Москву у ЖАХЛИВУ пастку

Україна загнала Росію у пастку, проводячи військові навчання у Херсонський області, оскільки їх наслідком стане те, що РФ доведеться відмовчатись заради збереження власного обличчя.Сообщает http://www.bombanews.pro

Таку позицію висловив відомий російський блогер Анатолій Несміян, зазначивши при цьому, що ракетні удари Росії означатимуть порушення суверенітету України, що є своєрідною пасткою для Кремля.

“Неврегульований статус Криму, з точки зору міжнародного законодавства, повністю дозволяє Україні заявляти про свої суто внутрішні заході. У разі, якщо Росія мовчки проковтне навчання і допустить проліт ракет над своєю територією – вона вкотре втратить обличчя… Якщо ж наші військові будуть збивати українські ракети – це буде серйозний військовий інцидент і неприхована агресія”, – повідомив Несміян для видання “Апостроф“.

У свою чергу, екс-міністр оборони України Олександр Кузьмук розцінив загрозу ракетних ударів Росії, як пряме оголошення війни Україні. На його думку, таким чином Кремль посилює тиск на Київ.
На платформі Blogger.