Header Ads

Шок: Андрій Данилко став на захист Ані Лорак і різко висловився в сторону українців (ФОТО)

Відомий український виконавець Андрій Данилко, в народі більше відомий в ролі своєї сценічної героїні Вєрки Сердючки, засудив тих, хто намагається заборонити українським артистам виступати з гастролями в Росії, передає Корупція.Стар






«Я проти такого підходу, коли 20 чоловік хуліганів зривають захід, який готували протягом тривалого часу півтори тисячі чоловік. Якщо люди хочуть витратити свої гроші на те, щоб послухати того ж Потапа з Настею, навіщо їм перечити. Вважаю взагалі безпідставними розмови про те, щоб заборонити поїздки в Росію українським виконавцям, вони такі ж люди, як і всі інші українці, хто як може, так і заробляє, тому поки не прийнятий відповідний закон про заборону поїздок до Росії для всіх українців, наші артисти будуть гастролювати в РФ », – поділився своєю думкою Данилко.

За його словами, якщо комусь не подобається творчість тієї самої Ані Лорак, потрібно закрити вуха і не слухати її пісні. Артист розповів, як у 2014 році на собі відчув незадоволення хуліганів, коли в Тернополі в кінці концерту його закидали яйцями. Данилко радить всім незадоволеним ситуацією в Україні по-іншому висловлювати свої протести, вирушаючи до Києва, влаштовуючи пікети, а не звинувачувати артистів в здачі українських інтересів.






На платформі Blogger.