Header Ads

Мовчати не можна: Парасюк жорстко відповів на слова Порошенка щодо відмови траншу МВФ через блокаду (ВІДЕО)

Петро Олексійович, якщо ми повернемо гроші, які були вкрадені вами і вашим оточенням, то ми самі зможемо давати позички МВФ.  Сообщает http://de-facto.cc







Будувати економіку на боргах – це як лікувати алкоголізм горілкою.

Якби ви витрачали гроші МВФ для розвитку економіки – це одна справа, а так, ви частину вкрадете, використавши схему рефінансування ваших банків, а іншою частиною перекриєте дефіцит бюджету. А чого дефіцит? Бо в державі немає змін, немає рефор, немає ефективної боротьби з корупцією.

Вам гроші не позичають не через блокаду, а через ваш “професіоналізм”.

Мало того, що ви у людей забрали вудочки, так ви ще й заборонили доступ до річки. Таких як ви економістів треба ізолювати від суспільства, а тим більше від влади.

Тому я як народний депутат ніколи не голосував за будь-які міжнародні запозичення або за їхню фейкову реструктуризацію.

Не буду казати про бідних і дурних, але країна з таким потенціалом не має бути жебраком.

А от Вам і правда про кредити МВФ, та блокаду. Частина дискусії яка відбулася у США. 

В першу чергу вибачаюсь за те, що відео розділено на частини, але інших технічних можливостей не маємо. По друге щиро дякуємо Rustam Tashbaev за це відео.

В першу чергу невеликий лік без, або дійсно повчальний урок для неуків які вирішили, що вони є стратегами № 1 у світі.







Передумови цього відео. Особа яка називає себе Павел С. (Pavel Dalnoboy) запросив до розмови Парасюка. Парасюк не відмовив, і розмова відбулася через скайп. З невідомої причини порохоботи, усі в один голос почали волати про те, що от Парасюк та вся та блокада, то найстрашніше зло в Україні і саме Pavel Dalnoboy вивів усіх на чисту воду.

Після відео з Парасюком, цей же Pavel Dalnoboy на пару з друзями у прямому ефірі продовжив тему про доброго царя Порошенка і негідників які блокують, та всіляко заважають розвиватися Україні.

На платформі Blogger.