Header Ads

ШОК!!! Нардеп Аронець розповів страшну таємницю Парубія, на таке мало хто наважився б…

Що цікаво, шуллєр, бо інакше цього брехуна не назвеш, спікер ВР Андрій Парубій неодноразово заявляв про наявність чи то 237, чи вже 227 нардепів в коаліції, але в підсумку сказав, що згідно законодавства він не має права рахувати нардепів у коаліції, передає Корупція.Інфо



А хто тоді має? Хто керує Верховною Радою? Почекун, чи хто? Та й його однопартієць і попередник Турчинов у 2014 році при тому самому законодавстві на запит журналістів надав тодішній список членів коаліції. То що заважає це зробити Парубію. Відповідь очевидна – відсутність коаліції і боязнь втратити своє крісло.

А крісло таки хитається. Адже для порятунку коаліції чи то Ляшко, чи то навіть Литвин зі своєю групою депутатів можуть підкласти владі своє олігархічне плече))

Повертаючись до теми коаліції і Парубія, кілька днів тому вищий адмінсуд за позовом вигнанця з БПП Миколи Томенка, який через суд вимагає надати йому список членів коаліції, визначив відповідачем по справі саме голову Верховної Ради – тобто Парубія. І вже дуже скоро суд таки змусить Парубія оголосити список коаліції.

Хоча…з такими темпами не факт, що на кріслі ще сидітиме Парубій, та й взагалі чи ця Рада може на той момент саморозпуститься


На платформі Blogger.