Header Ads

В це важко віриться!!! Нострадамус передбачив майбутнє України, точність його пророцтва шокувало увесь світ

Перше і найголовніше передбачення на 2016 рік від знаменитого Нострадамуса говорить про те, що на початку цього року на Землі народиться новий месія, який в майбутньому стане об’єднувачем земель і врятує цивілізацію від зла і розпусти, в яку люди будуть повільно занурюватися. Більше того, саме на початок цього періоду Нострадамус відносить зародження нової релігії, яка дуже швидко пошириться по всьому світу і навколо якої об’єднається все суспільство, передає Корупція.Інфо

На території, що займає сьогодні Україна, виникне центр нової цивілізації, всі Пророки одноголосні. Едгар Кейсі стверджував, що Україна стане центром нової цивілізації. Те ж саме говорив і Нострадамус: «Лиха, що грозять людству, обійдуть «Україну стороною». За словами Нострадамуса, «розбита Україна стане батьківщиною релігійного відродження християнського світу…»

Ще одна відома провидиця, Ванга говорила: «Все стане, немов лід, і тільки одне залишиться — слава Володимиру, слава Київській Русі. Занадто багато принесено в жертву. Ніхто не зможе зупинити Україну. Все змете вона зі свого шляху і не тільки збережеться, але і стане володарем світу… Україна понизиться і знову займе своє місце… В Україні народиться багато нових людей, які зуміють змінити світ».

Ванга напророчила потужний духовний підйом України: «Бог дав їй силу!.. Немає сили, що змогла б зломити Україну. Вона буде розвиватися, рости і міцніти».

Пророцтва Нострадамуса на 2016 рік розшифровуються зовсім непросто, часом подвійно, адже великий провидець жив у період розквіту інквізиції і максимально шифрував свої тексти. Однак при детальному розшифруванні можна зрозуміти, що в першій половині 2016 року виникне серйозний конфлікт на Близькому Сході, а саме Іран оголосить ультиматум Туреччині і світ ризикує опинитися на порозі Третьої Світової Війни.
На платформі Blogger.