Header Ads

Ще тільки цього Україні не вистачає!!! Над Києвом нависла СТРАШНА КАТАСТРОФА

У Києві на складі з хімікатами, розташованому на вулиці Червоноткацькій, сталася пожежа, яка загрожує людям смертельними захворюваннями, в тому числі онкологією, передає Корупція.Інфо



Після великого спалаху тільки через тиждень на місце виїхали співробітники з питань надзвичайних ситуацій КМДА та фахівці Госпродпотребслужби для того, щоб провести заміри повітря. Після чого екологи масово заговорили про те, що інцидент став серйозною загрозою для здоров'я людей.

«Коли горить хімія, пластик або пластмаса, це дуже шкідливо і небезпечно для здоров'я людей. Продукти горіння, потрапляючи у повітря, можуть викликати онкозахворювання», — цитує еколога Олександра Соколенка Сегодня.

Він зазначив, що сьогодні неможливо отримати точні дані про шкідливі речовини, які опинилися в атмосфері. Керівництво підприємства займається збором залишків ємностей і утилізацією все, що знаходилося на складі.

Начальник ГУ з питань НС КМДА Роман Ткачук повідомив, що склад розташований у промзоні, де поруч немає житлових будинків, тому населення не евакуювали. За його словами, з 14 самим небезпечних хімічних речовин перевищень не зафіксували.



На платформі Blogger.