Header Ads

ТЕРМІНОВО!!! У Києві знову надпотужний вибух на території дитячого садочка. Хто полює на дитячі життя?

У київському дитячому саду знову прогримів вибух (фото)

Надзвичайна пригода сталася біля того ж дитячого саду, що і вчора, 26 квітня, – Корупція Інфо

Вранці 27 квітня у Деснянському районі Києва біля дитсадка №9 на проспекті Володимира Маяковського, де вчора вибухнув невідомий предмет, знову прогримів вибух.

За словами мами дитини, яка ходить в цей дитсадка, вибухонебезпечний предмет знайшов охоронець дошкільного закладу біля огорожі.

Як розповів чоловік, він почув вибух і пішов перевірити, що сталося. За його словами предмет розірвався не до кінця.

В результаті на місце події була викликана поліція, зараз на місці працює оперативна група.

Нагадаємо, на території столичного дитсадка вибухнув невідомий предмет. Як стало відомо, близько 9 години ранку в Деснянське управління поліції зателефонував охоронець дитячого садка, який розташований на проспекті Володимира Маяковського. Чоловік повідомив, що на території дошкільного закладу прогримів вибух. Співробітники поліції негайно виїхали на місце події. В результаті перевірки з'ясувалося, що в 8:50 мама вела в сад шестирічного сина, який по дорозі підібрав маленький кульку на землі. Коли дитина кинув кульку на землю, пролунав вибух.

Відзначимо, що «в ході огляду попередньо встановлено, що вибухнув саморобний піротехнічний пристрій, який можна виготовити з підручних засобів, зокрема будівельного порошку тощо. У кульці були також металеві елементи», — повідомив начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський.
На платформі Blogger.