Header Ads

Пророк з Самбора!!! Останнє ВІДЕО з мобільного Кузьми Скрябіна (повна версія, ВІДЕО, 18+)

На офіційному каналі Yotube загиблого Андрія Кузьменка з’явилось декілька відеозаписів здійснених самим Андрієм напередодні трагічної загибелі у Дніпропетровській області (Увага! На відео присутня нецензурна лексика)
Сообщает http://de-facto.cc


“Я показую вам, депутати і пане президенте нашу країну – звертається Андрій до керівництва держави. То є траса Олександрія-Кривий Ріг. Дякую вам за то, шо спи**или всі бабки. Не хочете на своїх мерсах і лєксусах сюда на сафарі протрясти свій жирний целюліт”.
“Це є наша фінальна точка – Кривий Ріг – продовжує Кузьма рухаючись на своєму автомобілі у місті. Якщо ви хочете кататися на яхтах чи на віндсерфінгу, б**дь, чи просто, б**дь, стати на лижі, с**а і повозитися по ріці, то треба просто приїхати у Кривий Ріг. тут є предмет вашої роботи, шановні депутати” – сказав Кузьма і повторив проїзд перехрестям по глибокій калюжі. Тут люди живуть і мусять через ту х**ню їздити кожний день, а ви навіть не маєте поняття, що десь такі є” – зазначив співак.
Ще на одному відео Кузьма Скрябін звертається від імені водія криворізького трамваю “Щоб не бути голослівним. Передаю вам прівєт від воділи того бідного трамваю, який, ку**а, мусить не їздити, а плавати, б**дь, по вулицях. Тому шо в той момент, коли в країні йде війна ви все ж таки ще пи**ите гроші. У вас вистачає совісті, с**а і нахальства, щоб тих людей мати за гавно і заставляти, б**дь, жити їх в такій сраці. Дякую вам за бардак” – резюмував Кузьма.
Нагадаємо, лідер гурту “Скрябін” Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року, близько 8:20 ранку поблизу села Лозоватка у Дніпропетровській області. Автомобіль співака зіштовхнувся із молоковозом. Музикант повертався з концерту, який напередодні проходив у Кривому Розі на честь 25-річчя гурту “Скрябін”.


На платформі Blogger.