Header Ads

Попередження! До якої погоди українцям готуватися цього тижня? Дні будуть не з легких

В Україні 8-9 травня пройдуть дощі, місцями з грозами, йдеться в прогнозі Укргідрометцентру на найближчі дні. 



 Так, у понеділок, 8 травня опади пройдуть у всіх без винятку регіонах країни. Найхолодніше вдень буде на заході - там температура становитиме від 11 до 19 градусів, в інших частинах України повітря прогріється до 25 градусів. 9 травня дощитиме у всіх областях, крім Закарпатської.

 У Донецькій, Луганській і Запорізькій можливі грози. Температура вдень на заході та півночі від 8 до 14 градусів, в інших областях - до 17 градусів. У столиці і в понеділок, і у вівторок пройдуть дощі, температура від + 17 до + 19 градусів і від 11 до 13 градусів відповідно. У ДержНС попереджають, що опади в країні може початися вже ввечері 7 травня. 

 "До кінця дня 7 травня, вночі 8 травня у західній частині, вдень 8 травня у центральних, південних та східних областях грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/сек", - сказано в повідомленні прес-служби відомства. 

 "10 травня у західних, північних і центральних областях, 11 травня в більшості областей України на ґрунті і місцями в повітрі заморозки 0-5°", - сказано в повідомленні. У Київській області заморозки 0-5°, місцями в повітрі 0-2° прогнозуються 10-11 травня.


На платформі Blogger.