Header Ads

Семенченко зробив заяву щодо вчорашніх подій

ВК " Батальйон Донбас" підтримає реальний протест, пише newkozak.co.ua


"Буде проведено розслідування". Поліцейські і титушки, які винні в побитті ветеранів АТО і активістів, "будуть притягнуті до відповідальності". Яке щастя нам привалило! Тільки не вірю жодному слову.

Тому що жодної людини з колишньої беркутни, титушни або їх організаторів до відповідальності за три роки війни притягнуто не було. Бо до старих додалися нові - авакови, аброськини, голубани, ківи. Все це - стандартна брехлива балаканина щоб заговорити і збити обурення людей.

Все це ми вже бачили і чули після побиття ветеранів на Блокаді. І команда на побиття йшла з самого верху. Так само як і вчора, при штурмі офісу ОУН Микола Коханівський в Києві.

Коротше. Внутрішній Корпус Батальйону Донбас, незважаючи на чергування на Блокаді, готовий підтримати акції протесту ветеранів та майданівців. З реальними цілями - негайні арешти винних, відставки і арешти начальства, арешти титушни.

Грати в іграшки "заговори проблему" і "Міністр розбереться" ми не будемо. Каналізувати протести людей ще гірше ніж їх провокувати разом з титушней.

Особовий склад ВК "Донбас" готовий прибути як Київ так і в Дніпро. Головне щоб це був український протест. А не шоу бродячих клоунів.

Організатори: з ким треба скоординуватися хлопцям - виходьте на зв'язок з Анатолий Виногродский и Штаб блокади торгівлі з окупантами.

Слава Україні!

На платформі Blogger.