Header Ads

У центрі Києва сталася стрілянина

СпецтемаПровал строительства путинского моста в Крым приведет к жутким последствиям, - немецкий политолог, пишет replyua.net


У супермаркеті Печерського району столиці, що розташований на площі Спортивній, невідомий почав стрілянину, в результаті чого було поранено охоронця магазину, інформує replyua.net з посиланням на Уніан.

Представництво столичної Національної поліції повідомило, що сьогодні, 7 травня, до правоохоронців надійшла інформація, що після 15 години в одному із київських супермаркетів невідома особа відкрила вогонь. На місце відразу вирушили співробітники Нацполіції Печерського району. За попередньою інформацією, яку вдалося встановити правоохоронцям, чоловік взяв з однієї із полиць пляшку з напоєм, однак в момент, коли той підійшов до каси, пляшка робилась. Співробітник охоронної служби супермаркету запросив чоловіка до службового приміщення. Зайшовши, невідомий дістав пістолет, здійснив декілька пострілів, внаслідок чого один охоронець і зазнав поранень.

Зловмисник виявився мешканцем Києва 1969 року народження. Його затримали правоохоронці та вилучили зброю. Потерпілого охоронця доправили в лікарню. На даний момент інформація про його стан здоров’я уточнюється.
На платформі Blogger.