Header Ads

ВІЛЬНИЙ ПТАХ: ІНТЕРПОЛ ЗНЯВ “ЧЕРВОНУ КАРТКУ” З ЯНУКОВИЧА

Інтерпол документально підтвердив, що зняв з розшуку екс-президента України Віктора Януковича. У документі йдеться про те, що стосовно Януковича в базі даних структури відсутня так звана “червона картка”, пише intermarium.com.ua


Зокрема, “Інтерпол підтвердив, що на Віктора Януковича не поширюються червоне повідомлення Інтерполу або Спеціальний запит про арешт і що їх дані відсутні у базі Інтерполу”.

Таке ж рішення було прийнято стосовно сина екс-президента – Олександра.

Дана відповідь є вимогою адвокатської компанії JHA LLP, яка обслуговує інтереси Януковича, оприлюднити інформацію про те, що екс-президент України не знаходиться в розшуку Інтерполу, а підставою називали те, що “справи проти них були політично мотивованими”.

Читайте також: Янукович-молодший засвітився у Канаді. Чи була смерть на Байкалі інсценуванням? (відео)

Нагадаємо, що в січні 2015 року стало відомо, що Янукович оголошений в міжнародний розшук Інтерполом. У липні цього ж року з сайту Інтерполу зникла інформація про розшук екс-президента. В Українському бюро Інтерполу повідомили, що Янукович знаходиться в розшуку Інтерполу, але публічний доступ до файлу обмежено на час розгляду поданої Януковичем і його захисниками скарги про оголошення в розшук українською стороною з політичних мотивів.
<!— ????_580x400 —>
На платформі Blogger.