Header Ads

Порошенко зробив НОВУ сенсаційну заяву про санкції! Що ж буде далі?

Держави G7 мають зупинити РФ і бути готовими посилити санкції проти Кремля. На цьому наголосив Президент України Петро Порошенко у своїй статті для американського інтернет-видання Politico, – передає Корупція Інфо






Він вважає, що не можна допустити, щоб Москва уникла відповідальності за анексію Криму і війну на Сході України. Адже ледь не щодня гинуть українські солдати. Президент відзначив, що умиротворення агресора призводить до ще тяжчих наслідків. Тож Захід має зайняти чітку позицію і спільно тиснути на Росію.

У США вже запевнили: санкцій з Росії не зніматимуть. Один з радників Дональда Трампа – Гері Кон – наголосив: Білий дім може зайняти і більш жорстку позицію щодо Кремля. Питання санкцій стосовно Москви стане одним з питань порядку денного саміту "Великої сімки", яке триває в Італії.

Ситуацію в Україні Дональд Трамп вже обговорив з німецькою канцлеркою на полях саміту G7 в Сициілії.

На зустрічі йшлося про Мінський процес і співпрацю США та Німеччини в українському питанні. Про це заявила сама Ангела Меркель. Також зазначила, що на її думку, співпраця із Трампом розвивається добре. В цілому канцлер Німеччини охарактеризувала атмосферу першого дня саміту як "конструктивну і дуже чесну".

Як повідомляв 5.UA, вчора, 26 травня 2017 року Порошенко розповів, як Росії повернутися до G8 та "порадував" новиною про нову ракету.






На платформі Blogger.