Header Ads

А народ все стерпить…. Юрій Бойко купив своїй багатій дружині кулон за чверть мільйона! Деталі викличуть у Вас обурення!

Співголова фракції «Опозиційний блок» Юрій Бойко купив дружині кулон вартістю в 226,8 тисяч гривень. Для порівняння, ювелірна прикраса обійшлася родині на 68 тисяч гривень більше, ніж річна зарплата депутата, – передає Корупція Інфо







На дружину Бойко записав не тільки кулон, але і 9 млн гривень доходу, з них 5,5 млн — заробітна плата від ТОВ «Столична нерухомість» — бізнес Бойко, оформлений на дружину, Віру Бойко. Решта 4 мільйона — відсотки від банківських рахунків.

Віра Бойко має на рахунках 37 млн гривень, 47 тисяч доларів і 3 мільйона російських рублів. Сам же Юрій Бойко показав лише 18 тисяч доларів в банках.

Готівкою в сім'ї 14 000 доларів, 14 000 євро і 250 000 гривень. Кеш сім'я ділить у пропорції: 20% — депутату і 80% — бізнес-вумен.

Як повідомлялося раніше, екс-регіоналу і колишньому міністру енергетики Юрію Бойку належить недобудована дача на Осокорках у Києві в стилі "російська народна казка". Маєток розташований на території близько 1,5 га.






На платформі Blogger.