Header Ads

Шкіряк натякнув, що наступний під заборону потрапляє Інтер!

Після того, як Петро Порошенко підтримав рішення РНБО про заборону роботи російських сайтів в Україні, поцікавились у радника глави МВС Зоряна Шкіряка, якими будуть наступні кроки української влади в боротьбі з російським впливом в Інтернеті.  Сообщает http://30seconds.com.ua







Зорян Шкіряк був одним із ініціаторів такого рішення української влади про заборону російських інформаційних ресурсів і нині він не приховує своєї радості щодо рішення президента. Шкіряк вважає, що ця заборона є важливим кроком на шляху до посилення охорони українського інформаційного простору. Що ж стосується подальших кроків офіційного Києва, радник Авакова зазначив, що нинішня влада планує зробити 2017 рік роком перемог і захисту України від російської пропаганди, яка намагається маніпулювати думкую суспільства. Шкіряк впевнений, що в Україні працюють і інші «агенти впливу Кремля» До таких він відносить телевізійний канал «Інтер».

У розмові з журналістами Шкіряк не оминув питання покарання тих осіб та компаній, які порушуватимуть цю заборону. Він зазначив, що міру відповідальності мають визначати правоохоронні органи, а також важливо вирішити, як технічно забезпечити виконання цього рішення.






На платформі Blogger.