Header Ads

УВАГА! Є новина, яка вас дуже здивує! Читати УСІМ і поширювати НЕГАЙНО!!!

Вчора в Берліні Міністр оборони України Степан Полторак заявив: «Ми не розглядаємо питання вирішення проблеми захоплення території Донецька і Луганська силовим шляхом.
Сообщает http://www.bombanews.pro







Є новина, яка дуже вас здивує!

Вчора в Берліні Міністр оборони України Степан Полторак заявив:
«Ми не розглядаємо питання вирішення проблеми захоплення території Донецька і Луганська силовим шляхом. Але кожен громадянин України (…) буде захищати кожен сантиметр своєї землі, якщо Росія ухвалить рішення щодо відкритої агресії».

Полторак ще, мабуть, вірить в «Будапештський меморандум», який Україна підписала в 1996 році, або в підписаний у вересні 2014 року папірець під назвою «Мінські домовленості», який гарантує уявне припинення вогню та здачу української території. Ще є така річ як «Норманський формат», де щось незрозуміле вирішують. Але який результат ми бачимо кожен день? Сотні обстрілів з боку російських бойовиків, втрати та важкі поранення серед українських солдатів – це ціна миру, яку нам пропонує Міністр оборони Степан Полторак! Якщо наш «Міністр оборони» не вірить в здатність нашої армії звільнити захоплені території, я пропоную звільнити міністра. І покарати всіх, хто винен у здачі Іловайська та Дебальцевого! А краще взагалі розігнати весь генштаб та набрати нових людей, які пройшли «АТО».

Давайте мислити конкретними фактами!
Згадаємо літо 2014 року, коли перший раз українська армія пішла у наступ! Пам’ятаєте, скільки території було звільнено за короткий проміжок часу?

Або наступальну операцію, яку здійснив «Азов» в лютому 2015 року під назвою «Широкинська операція» – результатом цієї операції стало унеможливлення артобстрілів міста з населенням близько 500 тис чол.

Як показує світова практика в Сирії, Хорватії, Іраку, Кувейті тощо, тільки силою можна щось вирішити, а не пустими балачками та заявами про припинення вогню.

Нам не потрібні сценарії, подібні до «Абхазії», «Придністров’я», «Південної Осетії».
Тільки коли українська армія дійде до Москви, тоді й будемо розмовляти про «мирні переговори» та шукати дипломатичні рішення!







А поки Українська армія не звільнила нашу територію від ворога, не може бути й мови про мирні переговори та «норманські формати».

Якщо влада цього досі ще не зрозуміла, тоді я взагалі не розумію – навіщо нам така влада?!
Коментуємо та поширюємо!

Яковлев Данил
На платформі Blogger.