Header Ads

Ці слова повинен знати кожен українець!!! Ірина Геращенко зробила гучну заяву, це неможливо читати без сліз

Українцям варто зосередитися на боротьбі за нашу перемогу, а не ламати списи на тому, що було 70 років тому, передає Корупція.Інфо



Популярне: Такого жаху ви ще не бачили… На Тернопільщині сталася кривава ДТП, яка доводить до сліз

Про це написала у facebook представниця України у гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко, коментуючи події 9 травня.

"Сумно, що й досі на історії спекулюють і намагаються розколювати. Велика провина політиків і політиканів всіх мастей і рангів, що цьому підігрують і потворствують, підбурюють і ліцедійствують. Краще б помовчали", – написала вона.

Геращенко зазначила, наша боротьба за країну і її незалежність, за відновлення її суверенітету і цілісності ще тільки триває.

"Шаную внесок кожного українця, що боровся з фашизмом і комунізмом. Дякуємо цим українцям за мужність. І в той же час так шкода це покоління: воювати з фашизмом , а потім жити в безумній країні, де так мало було свободи. Звільнити, аби потрапити на все життя в табір ….. Бачити закордон тільки у військовій формі, і ніколи – туристами…… Це була їх страшна життєва історія і вона не повинна впливати на наше сьогодні. Бо наша боротьба за країну і її незалежність, за відновлення її суверенітету і цілісності ще тільки триває. І перемоги ще не видно. Бо щодня гинуть хлопці. Кращі. Сьогодні гинуть, а іх молоді дружини залишаються вдовами. І діти – сиротами. І на цьому фоні лицедійствувати на теми історії – це просто жахливо…. І на боротьбі за НАШУ перемогу варто зосередитися , а не ламати списи на тому, що було 70 років тому", – зазначила Геращенко.


На платформі Blogger.