Header Ads

Світ ПРОТИ!!! Бойовики ІДІЛ розстріляли російських поліцейських із гранатомета (ВІДЕО)

Відповідальність за обстріл в ніч на 12 травня поліцейського поста в місті Малгобек (Інгушетія, РФ) взяло на себе терористичне угрупування “Ісламська держава”.  Сообщает http://de-facto.cc



Про це повідомляє організація SITE, що займається моніторингом мережевої активності терористів і їх прихильників, передає Politeka.

В управлінні Слідчого комітету по Інгушетії заявили, що невідомі відкрили вогонь по поліцейським з автомата і протитанкового гранатомета. Один із співробітників поліції отримав поранення, двоє нападників були вбиті вогнем у відповідь.

Відзначається, що одного з нападників впізнали як 29-річного жителя Інгушетії Магомеда Бекбузарова, оголошеного в розшук за підозрою в посяганні на життя співробітників правоохоронних органів. Другий опізнаний – 33-річний житель Чечні Адам Магмадов.

Відзначимо, що це вже четвертий напад на представників органів влади в РФ, відповідальність за які взяло на себе ІДІЛ.

Нагадаємо також, раніше ІДІЛ розповсюдило відео страти захопленого полковника Збройних Сил РФ. Запис поширили лише на сайтах екстремістів, однак експерти з організації Intelligence Group показали скріншот відеоролика. На одному з фрагментів запису показано чоловіка, одягненого в комбінезон, який закликає інших «агентів російських спецслужб» здатися. Потім на відеозаписі показано, як бойовик перерізає йому горло. У закадрового тексту стверджується, що страчений – «полковник Євген Петренко».

При цьому Міноборони РФ заявило, що терористи в Сирії не брали в полон російського військовослужбовця.


На платформі Blogger.