Header Ads

ЦЕ ПРОСТО СЕНСАЦІЯ!!! Перший президент незалежної України різко розкритикував заяву Горбачова про новий "союз"

Перший президент України Леонід Кравчук прокоментував ідею останнього лідера Радянського Союзу Михайла Горбачова про створення нової союзної держави в кордонах колишнього СРСР. 



Про це Кравчук написав у своїй статті для видання "Апостроф". Кравчук наголосив, що Горбачов пропонує створити саме союзну державу з єдиним центром, що є нісенітницею. "Воскресити мертвого аби знову утворити якусь союзну державу (мова йде не про союз держав, а про союзну державу, єдиному центру якого всі повинні передати суверенні повноваження), – це нездійсненне завдання. Я навіть не хочу витрачати сил і енергії для того, щоб доводити, що це нереально.

Але оскільки така заява була, я хочу сказати, що Україна таку ідею не підтримає. Нехай запитає тих, хто голосував за незалежність країни, хай запитає зараз український народ, чи хоче він бути в союзі з країною, яка веде проти нього війну, вбиває українців за те, що вони хочуть жити самостійно?", – наголосив Кравчук. -- Давайте скажемо одну фразу, яка завершує все. Кожна нація має свою державу, суверенітет, територіальну цілісність, все інше - від лукавого і ми не будемо його обговорювати, – додав перший президент України.


На платформі Blogger.