Header Ads

ВЕСІЛЛЯ НЕ БУДЕ: З’ЯВИЛИСЯ ПОДРОБИЦІ ГУЧНИХ “ЗАРУЧИН” НАРДЕПА-ВОЛОНТЕРА

Весілля керівника секретаріату Київської міської організації Блоку Петра Порошенка Павла Тарасюка і народного депутата України з фракції БПП Тетяни Ричкової, не буде, повідомляє intermarium.com.ua
<!— ????_580x400 —>

Як повідомляє Strana.ua, новина виявилася фейком і весілля, яке мало відбутися в Китаї, не буде. Опитані друзі нареченої і нареченого ніяких запрошень на свято не отримували.

Одна з близьких знайомих Ричкової запевнила видання, що це фейк:

“Я сама поцікавилася у Тані, бо була вкрай здивована цією інформацією. Так от насправді, це вони вирішили так пожартувати. Ніякого весілля не буде, та й з Тарасюком вона не має ніяких любовних стосунків”, – заявила подруга нардепа.

Подію, в свою чергу, прокоментувала виданню Gazeta.ua помічниця Тетяни Ричкової Тетяна Федорівна. Коли запитала Тетяну Борисівну про можливий шлюб, відповіла: “Це був жарт для людей з почуттям гумору”, – повідомила вона.

“Більше Тетяна Борисівна нічого не говорила. Зараз вона у відрядженні”, – додала помічниця нардепа.

Нагадаємо, про “заручини” повідомив у своєму Facebook юрист Борис Сіклітскій.

“Під час відвідування автентичного селища Юаньцзяцунь міста Сяньян, став свідком несподіваного романтичного освідчення в коханні та пропозиції руки і серця молодого партійця, мудрого керівника секретаріату Київської міської організації Павла Тарасюка і прекрасної, тендітної жінки, волонтера, офіцера ЗСУ та народного депутата України Тетяни Ричкової” , – написав він.
<!— ????_580x400 —>
На платформі Blogger.