Header Ads

ШОКУЄ!!! Геращенко запропонувала заборонити доступ до… Не зомлійте коли дізнаєтесь!

Рада національної безпеки і оборони має розглянути також питання введення заборони на доступ користувачів Інтернету до інформаційних ресурсів "Л-ДНР", – передає Корупція Інфо







З посиланням на Українські новини, про це повідомила віце-спікер парламенту, уповноважений президента з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко.

"У контексті боротьби за уми дуже важлива інформаційна політика… У мене є велике питання: чому сепаратистські сайти вільно працюють в Україні? У нас журналісти на них посилаються…", – висловилася Геращенко.

Вона зазначила, що відповідні запити від депутатів будуть направлені до РНБО.

"Звичайно, є питання до РНБО, чому це питання не розглядали під час очевидно правильної дискусії про російські сайти … Очевидно, ми будемо направляти відповідні запити від народних депутатів до РНБО, профільному міністерству", – сказала вона.

Перший віце-спікер Ради також зазначила, що крім інформаційної політики для реінтеграції окупованих територій надзвичайно важливі питання безпеки та гуманітарної політики.







Нагадаємо, 16 травня президент Петро Порошенко підписав указ про нові санкції проти Росії, які передбачають, зокрема, блокування доступу до соцмереж ВКонтакте, "Однокласники", ресурси Mail.ru, заборону використання бухгалтерської програми 1С та інших.

Загалом в оновленому списку санкцій України проти Росії значиться 1228 фізичних осіб та 468 компаній. До списку додалися 682 людини та 271 російська компанія.
На платформі Blogger.