Header Ads

Активістка Євромайдану підірвала прямий ефір розгромною промовою про владу в країні!

Активістка Євромайдану підірвала ефір розгромною промовою про владу в країні.
Сообщает http://www.bombanews.pro



Активна учасниця Євромайдану Марія Берлінська, яка пізніше стала волонтером АТО, висловила емоційну промову в прямому ефірі політичного ток-шоу на українському телеканалі. Її виступ заткнув роти українським політикам повідомляє 1+1

У суспільно-політичному ток-шоу «Право на владу» політики та експерти обговорювали євроінтеграцію, безвізовий режим з ЄС та головні вимоги активістів Революції Гідності, які не вдалось виконати за три роки від початку Євромайдану.

Що зроблено на цьому шляху, та чому за цей термін прихильникам реформ і євроінтеграції не вдалось зламати стару систему – на ці питання у студії «Право на владу» відповідали Світлана Заліщук, Сергій Висоцький Ігор Луценко та заступник голови Адміністрації президента Дмитро Шимків.

Так, народний депутат від «Народного фронту» Сергій Висоцький вважає, що досягненню   поставлених на Майдані цілей завадила російська агресія. Також депутат висловився щодо зволікань з впровадженням безвізового режиму для України, Висоцький заявив, що Європа затягує з безвізовим режимом, бо ментальність європейців змінилась.

Міністр МЗС Павло Клімкін запевняє, що Євросоюз повністю готовий скасувати візи з Україною, і це дали ясно зрозуміти на вчорашньому саміті Україна-ЄС. Головний дипломат впевнений, що процес йде дуже жваво.

Натомість активіст Майдану, медик та юрист Геннадій Друзенко заявив про те, що угода про асоціацію була більше прописана європейською стороною та вигідніша для Європи. А керівник платформи «Національна стратегія розвитку» Дмитро Співак вважає, що 90% українців не хвилює безвіз, адже вони не мають коштів, аби їздити за кордон.

Голова фонду «Майдан закордонних справ» Богдан Яременко нагадав, що головними вимогами активістів Євромайдану були не скасування віз, а підвищення рівня життя до європейського.

Активістка Марія Берлінська розгромила політиків емоційною промовою: «Ми втрачаємо країну на очах». Вона обурена тим, як старі та нові політики поповнюють свої кишені в той час, коли в країні йде війна. Марія звернулась до влади у студії «Право на владу» та не стримувалась у висловлюваннях. Треба відзначити, що під час її виступу 98% глядачів у студії підтримали висловлювання Марії Берлінської.



Мария Берлинская заткнула рты украинских политиков

Активістка Євромайдану підірвала ефір розгромною промовою про владу в країніАктивна учасниця Євромайдану Марія Берлінська, яка пізніше стала волонтером АТО, висловила емоційну промову в прямому ефірі політичного ток-шоу на українському телеканалі. Її виступ заткнув роти українським політикам.

Опубліковано Daniel Rodriguez 25 листопад 2016 р.
На платформі Blogger.