Header Ads

ЛУЦЕНКО ЗАЯВИВ, ЩО ДОБИВСЯ ФАНТАСТИЧНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ ЗА РІК РОБОТИ В ГЕНЕРАЛЬНІЙ ПРОКУРАТУРІ!

Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що за рік його роботи до держбюджету вдалося повернути 52 млрд грн, 39 млрд грн із яких під час розслідування кримінального провадження за обвинуваченням екс-президента України Віктора Януковича.  Сообщает http://www.bombanews.pro



Генеральний прокурор України Юрій Луценко на сторінці у Facebook опублікував інфографіку з досягненнями за рік його роботи на посаді генерального прокурора України.

У пості вказано, що до суду Генпрокуратура подала 7006 обвинувальних актів.

Серед досягнень Луценко вказав передання в суд кримінального провадження за обвинуваченням у державній зраді екс-президента України Віктора Януковича.

Також, за його словами, до держбюджету вдалося повернути 52 млрд грн, 39 млрд грн із яких під час розслідування кримінального провадження за обвинуваченням Януковича.

“Установлений розмір неправомірної вигоди у провадженнях слідчих органів прокуратури України за ст. 368–370 Кримінального кодексу України (хабарництво) – 131 млн грн”, – написав Луценко.

Також, як указано в інфографіці, ГПУ повернула державі і запобігла продажу 73 328 га землі.



“Задоволено вимог у земельній сфері на 8,756 млрд грн”.

Під час відеодопиту 28 листопада 2016 року у Святошинському районному суді Києва Луценко повідомив Януковичу про підозру у держзраді. Письмову підозру вручили адвокату екс-президента. Захист уважає, що це було зроблено неправомірно. 14 березня Генеральна прокуратура України передала справу Януковича в суд.

На платформі Blogger.