Header Ads

У Києві прокоментували інцидент з сексуальним домаганням до представниці СММ ОБСЄ

Представниця українського парламенту Ірина Геращенко не залишила без коментаря заяви ОБСЄ про те, що на Донеччині один із бойовиків так званої «ДНР» сексуально домагався жінки, яка є членом патруля СММ ОБСЄ, повідомляє replyua.net з посиланням на Укрінформ, пише replyua.net


Геращенко заявила, що цей інцидент винесуть на обговорення під час наступного засідання Ради безпеки ООН, що відбудеться 15 травня. Парламентарка зазначила, що український представник в Радбезі ООН Володимир Єльченко добре проінформований щодо цієї ситуації і має, що сказати для міжнародної спільноти. Ірина Геращенко відмітила, що цей випадок є кричущим і «страшно уявити, що відбувається на непідконтрольних офіційному Києву територіях з цивільним населенням, а особливо, яке ставлення бойовиків до жінок».

Саме тому, додала Геращенко, українська сторона і наполягає, щоб на окуповані території було допущено представників міжнародних організацій, які мали б змогу здійснювати моніторинг ситуації в цьому регіоні, аби в подальшому особи, які здійснюють безчинства, були притягнені до відповідальності.
 
 
На платформі Blogger.