Header Ads

Серце обливається кров’ю: Окупанти знищили головний молодіжний курорт Криму! Шокуючі кадри!

Окупанти практично знищили головне місце відпочинку молоді в курортному Криму. Так, в мережі з’явилися фотографії, на яких очевидці зняли, що зараз відбувається в селі Поповка, яке до анексії півострова приваблювало десятки тисяч туристів, – передає Корупція Інфо






“Крим готовий до курортного не сезону. У Поповці щорічна виставка “курортний постапокаліпсис”, – підписали фото на сторінці” Кримська зима “в Twitter.

На опублікованих фото можна побачити абсолютно безлюдні пляжі Попівки. Примітно, що місцевий пляж не відвідують не тільки туристи, але і местник жителі.

Нагадаємо, у період 2001-2013 роки в Поповці проводили один з найвідоміших фестивалів електронної музики у Східній Європі – Казантип. На даний час, колишній курорт тихо вмирає.

Як уже повідомляла Politeka, початок туристичного сезону в окупованому Криму опинився на межі провалу. Стан кримських пляжів на сьогоднішній день жахливий.

Більшість з них знаходиться у зруйнованому стані, а ще кілька закриті для відвідування туристами нібито через реконструкцію.
 






На платформі Blogger.