Header Ads

В Одесі активісти спалили намет "Опозиційного блоку" та розфарбували приймальню депутата

У середу, 3 травня, в центрі Одеси активісти вкрили гнівними написами фасад приймальні депутата міської ради від "Опозиційного блоку" Богдана Гіганова. Окрім того, активісти спалили намет цієї партії, пише viche.net.ua


Про це на своїй сторінці у Facebook написав сам депутат Гіганов.

"Невиховані і радикально налаштовані діти, що покриваються сьогодні правоохоронними органами, розмалювали фасад моєї приймальні націоналістичними гаслами, символікою і розпалили багаття на тротуарі, прямо під вікнами житлового малоквартирного будинку!!!", – мовиться в повідомленні одеського депутата.



В Одесі активісти знищили намет 

В Одесі активісти знищили намет "Опозиційного блоку"

Гіганов зазначив, що молоді люди вважають себе "великими гравцями", проте насправді активісти є нібито "пішаками в чужій грі". Депутат додав, що молодики вчинили одразу кілька кримінальних злочинів.

"Опоблоківець" також обурився тим, що люди висловлюють свої невдоволення та критику напередодні відкриття туристичного сезону в Одесі.

Реально злить зовсім інше! Одеса готується до туристичного сезону, а за час скоєння злочину в самому центрі міста, серед білого дня, до злочинців, які розпалюють багаття на тротуарі і розмальовують будівлю, не підійшов жоден поліцейський!,
– написав у своєму гнівному пості Гіганов.


На платформі Blogger.