Header Ads

Береза – Шуфричу: їдьте у Москву, дивіться ВКонтакте! Беріть ті стрічки “георгіївські”, засуньте собі в д**у (відео)

Береза дав Шуфричу пораду, що він тепер може робити з “георгіївською” стрічкою.  Сообщает http://www.bombanews.pro






Заступник голови фракції “Народний фронт” Юрій Береза дав депутату від “Опозиційного блоку” Нестору Шуфричу пораду щодо того, що він тепер може робити з “георгіївською” стрічкою.

Про це він сказав під час виступу в парламенті. Під час свого виступу з трибуни Шуфрич, зокрема, критикував нинішню владу. “Скажіть, будь ласка, з тими рішеннями, які ми вчора приймали щодо “георгіївської” стрічки, щодо блокування найпопулярніших інтернет-ресурсів, ми хіба зможемо досягти миру? Це шлях до миру? Ні, це шлях до протистоянь”, – сказав він. Своєю чергою, Береза, який вийшов на трибуну після Шуфрича, звертаючись до депутатів, зазначив, що “щойно ми прослухали художній свист агента ФСБ Нестора Кутузова”.

“Послухайте, п’ята колоно, та збирайте речі, їдьте до холери, їдьте у Москву, дивіться “ВКонтакте”! Беріть ті стрічки “георгіївські”, засуньте собі в дупу, підпаліть і стрибніть з дев’ятого поверху. У вас колеги це вже робили”, – сказав депутат. Береза додав, що “ви якраз і є оті дешеві клоуни, які закликали на свою рідну землю, до своєї рідної Батьківщини війну, ви закликали російські війська”.

“Завдяки вам був відторгнений Крим, завдяки вам зараз знущаються з кримських татар, а ви на цих кістках танцюєте”, – зазначив парламентар.







На платформі Blogger.