Header Ads

«ВИБАЧАТИСЯ НЕ ЗБИРАЮСЯ»: ДЖАМАЛА ВІДПОВІЛА НА ДОРІКАННЯ МЕЛАДЗЕ В «ПРОВАЛІ» НА «ЄВРОБАЧЕННІ»

Українська співачка Джамала вважає, що журі Національного відбору не повинні вибачатися за вибір групи O.Torvald у якості представника України на «Євробаченні-2017». Про це передає СТБ.   Сообщает http://intermarium.com.ua







«Я абсолютно не згодна з тим, що журі Національного відбору повинні вибачитися за свій вибір, і особисто я ні за що вибачатися не збираюся. Колективний бал від журі співпав із балом, який O.Torvald отримали за результатами глядацького голосування, тобто і журі, і глядачі проголосували за цього учасника разом», — сказала вона.

Співачка зазначила, що «Євробачення» — це конкурс, у якому немає ніяких гарантій, результати непередбачувані.

«Всі пророкували перемогу виконавцю з Італії, а виграв португалець. O.Torvald гідно виступили на конкурсі, вони були єдиною рок-групою, і цим, зокрема, відрізнялися від всіх інших учасників. Я вітаю Женю Галича і хлопців з O.Torvald з відмінним виступом!» — наголосила Джамала.

Також вона нагадала, що від України виступило два додаткових учасника, які ніколи не мали ніякого відношення до «Євробачення».






«Такого раніше ніколи в жодній країні не відбувалося. Мільйони глядачів дізналися про ONUKA і Monatik. Вони отримали унікальну можливість показати свою музику всьому світу, минаючи Національний відбір і місяці підготовки, тільки тому що «Євробачення» проводилося в Україні. Сцену «Євробачення» потрібно заслужити, перемогти у відборі, пройти всі ці етапи і тільки після цього виступити, тому що зазвичай крім конкурсантів на «Євробаченні» виступають тільки великі світові зірки рівня Джастіна Тімберлейка. цього року наша країна отримала можливість представити цілих п’ять артистів! Це величезна перемога української музики!» — аргументувала Джамала.

На платформі Blogger.