Header Ads

ЕКСКЛЮЗИВ! ВЕТЕРАНИ АТО ВИСТУПИЛИ З ШОКУЮЧОЮ ЗАЯВОЮ І ВИМАГАЮТЬ НЕГАЙНО…

Після розгрому штабу ОУН на вулиці Мазепи в Києві батальйон «Донбас» вимагатиме відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це повідомив керівник ОУН Микола Коханівський, передає http://www.bombanews.pro



«Завтра о 14 годині біля будівлі МВС ми організовуємо акцію за відставку Авакова», – додав він.

За його словами, двоє добровольців руху ОУН (чоловік та жінка) перебувають у лікарні після погрому штабу в День перемоги над нацизмом. «Вони  не в дуже хорошому стані», – уточнив Коханівський.

Керівник ОУН підкреслив, що 9 травня добровольчий рух планував провести акцію, яка була затверджена столичною владою.

«Ми підготувалися, як боротися з полком («Безсмертним полком», – ред.). О 5-й ранку нас вже заблокували, о 12-й увірвався оскаженілий «Беркут», – сказав він.

Щодо майже всіх затриманих були складені адміністративні протоколи за фактом хуліганства, уточнив керівник ОУН.

Як відомо, у Києві під час масових акцій до 9 травня невелика група молодих людей із символікою ОУН розгорнула прапори на верхньому поверсі триповерхової будівлі на вулиці Мазепи, 6а, закликаючи не допустити акції проросійських сил. Будівлю оточили правоохоронці, а близько 30 полісменів зайшли до приміщення.

В ОУН заявили, що було затримано 25 представників їхньої організації. У добровольчому русі також стверджують, що правоохоронці пограбували офіс.




На платформі Blogger.