Header Ads

Джамала різко висловилась щодо Росії

Співачка Джамала, яка в минулому році привезла до Україну перемогу на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення» в розмові з журналістами видання Reuters згадала Російську Федерацію, інформує replyua.net


Співачка зазначила, що і українці, і гості країни мають бути більш уважні в дні проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017, який в цьому році відбувається в Києві. На думку Джамали, варто не піддаватись на провокативні дії, якими керує Російська Федерація. Артистка також зауважила, що саме до російських провокацій необхідно готуватися, адже перемога України на міжнародному конкурсі такого рівня, за словами Джамали, дуже сильно зачепила Російську Федерацію.

Також під час офіційного відкриття Євробачення в Києві сьогодні, 7 травня, Джамала привітала в Євроклубі всіх учасників Євробачення та гостей, які приїхали на конкурс. Вона заявила, що всі, хто завітали до України матимуть змогу пізнати не з заголовків газет, а власними очима побачити як самих українців і які вони є насправді, так і саму Україну, а також дізнатись більше про українську культуру та традиції.

На платформі Blogger.