Header Ads

Арсен Аваков і Сергій Пашинський є першим злочинцями в нашій країні – КАПЛІН

МАРШ ТРУДЯЩИХ ВИСУНУВ ВИМОГУ ВІДСТАВКИ АВАКОВА ТА ЗАСУДИВ ЯЦЕНЮКА ЗА СПРОБУ ЗНИЩИТИ ПРОФСПІЛКИ. БУДЕМО ЗВЕРТАТИСЯ ДО МІЖНАРОДНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ!
Сообщает http://www.bombanews.pro



Люди праці вимагають не тільки соцстандартів, а й поваги і безпеки! Першотравневий марш СДП та профспілок одностайно звернувся до Верховної Ради та Кабміну з категоричною вимогою звільнити ворога трудового люду – міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Відставки Авакова вимагали не тільки пенсіонери-міліціонери, яких глава МВС викинув на узбіччя історії і блокує перерахунок їхніх пенсій. Здавалося б міністр-правоохоронець, а насправді – один із головних ворогів профспілок. Це він на засіданні Кабміну затикав рота голові ФПУ Григорію Осовому, бо “не готовий слухати лівацьку риторику представника профспілок” і просив прем’єра Гройсмана обмежувати час його виступів.

Аваков продовжує антипрофспілкову політику свого патрона Яценюка, який ціле засідання Уряду присвятив питанню знищенню і дискредитації ФПУ. З цими фактами ми вже зверталися до міжнародної спільноти і вишлемо їм резолюцію і нашого Маршу трудящих, де спілчани і трударі заступились за своє право на профспілковий захист і за свого лідера.

Що вже говорити про кримінальний розгул, який наголосив у своєму виступі “антикорупційний прокурор” СДП Денис Жело. Аваков вже розписався у своїй безпорадності в боротьбі з корупцією і організованою злочинністю, а по суті її очолив. Як заявляв Денис зі сцени – досі в деяких регіонах функціонує інститут “смотрящих”, де кримінальні авторитети формують політику регіону.



Сьогодні влада залишила людей один на один зі своїми проблемами.А представники команди Яценюка, – Арсен Аваков і Сергій Пашинський є першим злочинцями в нашій країні. Під чуйним керівництвом Авакова корупція набула масштабного і систематичний характеру
І отримала назву – “аваковський режим антинародного фронту”.

Ми маємо це припинити і Марш трудящих висунув цей антиаваківський ультиматум владі.

SOURCE
На платформі Blogger.