Header Ads

СЕМЕНЧЕНКО ЗРОБИВ ГУЧНУ ЗАЯВУ НА ВСЮ УКРАЇНУ! ТАКОГО НЕ ЧЕКАВ НІХТО ОСОБЛИВО РОСІЯ!

Заклик Януковича “Астанавитесь” почутий і прийнятий. До цього камарилья, яка прийшла до влади на крові Небесної сотні йшла довгі три роки. Тепер багаторічний подільник мешканців Банкової, Грушевського, Богомольця та інших місць проживання “жителів по новому” нарешті отмазан. Все 1: 1 до клоунських позовов до РФ, до “посадити трьох друзів”, до випущених в Рашку беркутівцям, до терористам в погонах української поліції та до торгівлі з “кривавим агресором”.  Сообщает http://www.bombanews.pro



Що для мене нового в цьому повідомленні? Нічого. Сутність нинішньої “української” влади давно зрозуміла і не викликає особливих емоцій. Є дуже млявий спортивний інтерес. Що ж на цей раз будуть брехати остогидлі пики по телевізору? Може щось новеньке? Чи знов заїжджі штампи? Але це особисто мій спортивний інтерес.

А вот своїм друзям і сусідам по країні хочу сказати тільки одне. Закінчуйте шукати “лідерів”, чекати допомоги Заходу, виправдовувати свою бездіяльність тим, що “всі однакові”. Є всього три варіанти. Робити щось самим, приєднуватися до чужих ініціатив або припинити звинувачувати у бідах України всіх навколо. Крім себе самого. Тому що вони саме такі – зухвалі, цинічні, жадібні і антиукраїнські тому що їм це дозволяє робити Народ України! Це не звинувачення на адресу людей, ні. Це – правдива констатація факту.

Ми почнемо другий етап Блокади через кілька тижнів. Зробимо все, щоб підняти її до рівня Визволення. Від політичної, інформаційної та економічної окупації України. Там буде місце для кожного бажаючего. І вдома і на виїзді. Для волонтерів, ветеранів, журналістів, для кожного небайдужого Українця. Нам знову буде потрібна ваша допомога. І кожен з нас може зробити свій вибір. В якій країні жити. В Україні або Малоросії.

А ми з хлопцями свій вибір зробили ще три роки тому. Сподіваюся, що ви його підтримаєте. До зустрічі у справах. Слава Україні. Нисмотря ні на що.


На платформі Blogger.