Header Ads

Війська Путіна повинні бути виведені з Криму: росіяни зробили заяву

На Форумі вільної Росії у Вільнюсі було зроблено заяву про те, що російські війська повинні бути виведені з України.  Сообщает http://www.bombanews.pro






Обозреватель публікує текст заяви без змін:

«Агресія Кремля проти України є міжнародним злочином.

Деякі російські політичні та громадські діячі не наважилися дати принципову оцінку анексії Криму і російській агресії на сході України. Форум Вільної Росії вважає за необхідне цю оцінку дати, керуючись критеріями права та моралі.

Війна Кремля проти України порушує територіальну цілісність України, Статут ООН, Заключний Акт Наради з безпеки та співробітництва в Європі, Декларацію про створення СНД, Будапештський меморандум, двосторонні російсько-українські договори, Кримінальний кодекс РФ і повністю підпадає під визначення агресії, дане Генеральною Асамблеєю ООН.







Окупація та анексія території України, що супроводжуються масовими репресіями проти кримських татар і українців, що забрали більше десяти тисяч життів, стали ганебними плямами російської історії.

Війна повинна бути негайно припинена, російські війська повинні бути виведені з усієї території України, включно з Кримом і Донбасом, а міжнародно визнаний російсько-український кордон має бути відновлений.

Майбутня вільна Росія буде прагнути до встановлення добросусідських відносин з Україною на основі принципів міжнародного права».

На платформі Blogger.