Header Ads

ТЕРМІНОВО В СТРІЧКУ!!!! Стала відома мета польоту Яценюка в США!

Стало відомо, навіщо Яценюк летить в США та Канаду.  Сообщает http://www.ban.net.ua



Екс-прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк здійснить робочі візити до США і Канади у період з 15 по 19 травня.

Лідер політичної партії «Народний Фронт», екс-прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк здійснить робочі візити до США і Канади у період з 15 по 19 травня, – Корупція Інфо

«У центрі уваги обох візитів будуть перебувати три ключові проблематики – протидія агресії Росії, енергетична безпека та підтримка економічного відновлення України», – сказано в повідомленні.

У день річниці роботи уряду Володимир Гройсмана «Слово і Діло» показало, як відрізняється відповідальність чинного Кабінету міністрів від відповідальності його попередників – другого уряду Арсенія Яценюка.

При цьому, у фракції підкреслили, що мета поїздки Яценюка в Північну Америку полягає в мобілізації міжнародної підтримки на захист України.



«У Вашингтоні Арсеній Яценюк проведе зустрічі з представниками нової адміністрації Сполучених Штатів. Плануються зустрічі з керівними посадовими особами в Раді національної безпеки», – зазначили в НФ. Яценюк також має намір зустрітися з сенаторами Тедом Крузом, Джоном Маккейном, Річард Дурбін та іншими представниками обох політичних сил – Республіканської і Демократичної партій.

Щодо поїздки в Канаду, то заплановані зустрічі з Міністром закордонних справ Христей Фріланд та іншими високими представниками уряду й парламенту Канади.

Також, екс-прем’єр візьме участь у заходах, присвячених солідарності з Україною і кримськими татарами.
На платформі Blogger.