Header Ads

Легендарний день!!! Сьогодні день народження у Олега Скрипки! Співак розповів про святкування! Не впадіть!

Український співак, фронтмен гурту "ВВ" Олег Скрипка 24-го травня святкує день народження. Про плани музиканта стосовно відзначання цієї дати сайту ТСН.ua розповіли в його прес-службі, — передає Корупція Стар







"Оскільки концертів у цей період у артистів завжди багато, Олег не так часто проводить час із родиною. День народження для нього  – прекрасна нагода провести час із родиною та дітьми. З самого ранку до іменника у гості приїхала мама", — розповідає представниця зірки.

Піар-директор Олега зауважила, що його команда ледь упіймала свого шефа  і подарувала йому  колекційний вініл та вино, а сам артист у цей момент був на мотоциклі і вже поспішав на репитицію.

Діти привітали Олега із днем народження
Також артиста зворушливо привітали дітки із плакатом. Олег був на благодійному фестивалі із малечею.

Святкуватиме український рокер свій 53 день народження увечері із дружиною, дітками та мамою. Зазвичай, Олег не влаштовує гучних вечірок, якщо у свій день народження він вдома. Винятком бувають випадки, коли до Олега навідуються друзі, аби зробити йому сюрприз.







Нагадаємо, Олег Скрипка є багатодітним татом. Разом із дружиною Наталею Сидь він виховує чотирьох діток: Романа, Устима, Олесю та Зоряну. Минулого року 

Олег Скрипка показав підрослих синів у родинній фотосесії
зірка показав підрослих синів у родинній фотосесії.
На платформі Blogger.