Header Ads

“Не рахую за громадян”: Семенченко зробив скандальну заяву, у всіх просто щелепи відвисли

Народний депутат Семен Семенченко заявив, що більшість жителів окупованих територій України необхідно позбавити громадянства, передає Корупція.Інфо







"Я не вважаю більшість людей, які знаходяться на окупованій території, громадянами України. Я вважаю, що громадянство у них потрібно забрати. Громадянином України не повинна бути людина, яка, маючи паспорт, махає і кричить:" Держава, піклуйся про мене! " ні, це людина, яка розуміє, що крім прав є ще й обов'язки. Їх обов'язки – захищати Україну, поважати її державні символи, захищати життя інших людей. Це в Конституції прописано. Якщо він цього не визнає, був, коли наші символи зривали і нічого не зробив, здоровий і сповнений сил – це не громадянин України. Інша справа, якщо це бабуся, хвора жінка, дитина або якийсь лікар, який виконує там свій борг, залишившись з хворими … "- вважає нардеп.

За його словами, громадянство не потрібно людям, які свідомо живуть на окупованих територіях і не борються за свою країну.

"Все працездатне населення необхідно позбавити громадянства, чоловіків, які перебувають у віці призову. Чи не лікарів, які не інваліди. Якщо люди свідомо там проживають, не вступають в Збройні сили України, не борються за свою землю, я вважаю, що їх потрібно позбавити громадянства. А задайте їм самим питання, що для них Україна і навіщо їм взагалі це громадянство ", – відзначив Семенченко.






На платформі Blogger.