Header Ads

Конгрес США ухвалив законопроект про посилення протидії прихованому впливу РФ

Очікують, що у верхній палаті Конгресу – Сенаті – законопроект буде ухвалено найближчим часом, пише patrioty.org.ua
<!— ????_580x400 —>

Нижня палата Конгресу США – Палата представників – 3 травня ухвалила законопроект, який розширює повноваження розвідки з протидії прихованому впливу Росії на внутрішню політику Сполучених Штатів та інших країн. Про це повідомила прес-служба Конгресу, передають Патріоти України.

Документ визначає заходи і ресурси розвідувального співтовариства з боротьби із тероризмом, поширенням зброї масового знищення і передбачає посилення моніторингу дій Росії. Також ідеться про способи контролю розвідки з боку Конгресу.

Додаток до законодавчого акту засекречений. Очікують, що у верхній палаті Конгресу – Сенаті – законопроект буде ухвалено найближчим часом.

Як повідомлялося раніше, американська розвідка 5 січня оприлюднила заяву, у якій сказано, що Росія "становить повномасштабну кіберзагрозу для уряду США, військових, дипломатичних, комерційних і критично важливих об'єктів інфраструктури". Екс-глава Національної розвідки США Джеймс Клеппер зазначив, що втручання РФ у процес виборів у Штатах не обмежувалося хакерськими атаками, використовували також "класичну пропаганду, дезінформацію, фейкові новини".
<!— ????_580x400 —>
На платформі Blogger.