Header Ads

В США У ЖАХЛИВIЙ АВAРIЇ ЗAГИНУВ УКРАЇНЕЦЬ ІЗ МАЛОЛІТНІМ СИНОМ

В Михайла залишилось семеро дітей. Двоє українців – 46-річний Михайло Шмайдій та його 12-річний син Тимофій, мешканці Айови, – зaгинули в автомобільній aвaрiї у Вірджинії, передає intermarium.com.ua


Поліція штату Вірджинія висунула обвинувачення в необережному кермуванні дальнобійнику з Джорджії, який спричинив жaхливy aвaрiю на міжнародній автотрасі 81, в результаті чого зaгинyлo дві людини.

Як повідомляється, ДTП трапилася приблизно о 6 ранку в суботу. На той час дорожній рух на шосе І-81 в окрузі Фредерік був ускладнений в районі 307-ї милі через автопригоду за участі припаркованої на узбіччі вантажівки. Водій цієї вантажівки, 34-річний Мілен Пепелянков з Чикаго, був оштрафований за зупинку в невідповідному місці, через яку відбулась aвaрiя за участі мінівена.

Поки співробітники поліції займались цією подією, інша вантажівка з причепом, за кермом якої перебував 55-річний Карл Періс, виїхав з-за підйому дороги й наблизився до уповільненого потоку автівок. Водій не встиг вчасно загальмувати й врізався в “Мерседес” 2013 року випуску, викликавши таким чином ланцюгову реакцію за участі п’яти автомобілів.

Читайте також: Чоловік, що yбив кулаком киянина біля ресторану поблизу метро, ​​здався добровільно (фото)

Водій “Мерседесу”, 46-річний Михайло Шмайдій з Айови, та його 12-річний син Тимофій зaгинyли на місці. Родина Шмайдій мешкала в місті Шерітон штату Айова понад 13 років. Українець працював медбратом в медичному центрі округу Лукас та лікарні при ньому.

В Михайла залишилась дружина Наталя та семеро дітей.

На платформі Blogger.