Header Ads

Сам же з Сердючкою обирав: Меладзе висловився про виступ O.Torvald на "Євробаченні" (відео

На думку відомого продюсера, в майбутньому потрібно змінювати схему національного відбору. За його словами, в журі варто саджати людей, які будуть реально оцінювати ступінь готовності людини та жанру до участі в "Євробаченні".



Продюсер і глава українського нацвідбору на "Євробачення" Костянтин Меладзе назвав виступ гурту О.Тorvald на конкурсі провалом, в якому винне виключно журі. Про це він заявив у програмі Небачене Євробачення на СТБ, передають Патріоти України.

"Я думаю, що справжній провал – це виступ нашого учасника. Для країни, в якій така кількість видатних музикантів, 24-е місце – це ганьба. Але в цій ганьбі, безумовно, є винні люди. І винне в цьому виключно журі, яке не зуміло домовитися про єдиного кандидата," – сказав Меладзе.

Він також додав, що під час нацвідбору голосував за Tayanna, а Андрій Данилко за Melovin. Тоді як Джамала проголосувала за O.Torvald без врахування перспектив на "Євробаченні".

На думку Меладзе, в майбутньому потрібно змінювати схему національного відбору. За його словами, в журі варто саджати людей, які будуть реально оцінювати ступінь готовності людини та жанру до участі в "Євробаченні".

Як відомо, український гурт О.Тorvald на "Євробаченні 2017" посів 24-е місце. За результатами голосування, Україна набрала всього 36 балів.


На платформі Blogger.