Header Ads

Неймовірно! В Аргентині знайшли 128-річного Гітлера і його особисті речі (ФОТО)

Мешканець міста Сальта, що на північному заході Аргентини, переконаний у тому, що насправді він 128-річний Адольф Гітлер.

Про це повідомляє http://de-facto.cc



Чоловік переконує журналістів, що прибув у країну в 1945 році за підробленим паспортом на ім’я Германа Гюнтерберга.
Документи буцім-то зробив у Німеччині таємною державною поліцією Гестапо, а останні 70 років був вимушений ховатися. Сьогодні йому мало б бути 128 років.
Вийти з тіні чоловік вирішив через те, що ізраїльські спецслужби офіційно більше не переслідують нацистських військових злочинців.
Водночас дружина пояснила, що чоловік потерпає від хвороби Альцгеймера, тому іноді забуває, хто він, і говорить про євреїв та демонів. За її словами, в молодості чоловік був нацистом і, можливо, його мучить почуття провини.
Раніше в рідному місті Гітлера у розшук оголосили точну його копію – чоловіка з характерними вусами та зачіскою диктатора:
Про це пише Reuters.
Місцева влада перевіряє відповідну інформацію про те, що двійника із характерними вусами, зачіскою та схожому одязі, бачили у місті двічі.
– Я часто бачив цього джентльмена в Браунау і цікаво, що це значить, – повідомив газеті Oberoesterreichische nachrichten місцевий мешканець.
У місцевій прокуратурі підтвердили інформацію про те, що чоловік, схожий на Гітлера, оголошений в розшук.

Відомо, що чоловік, ймовірно, віком від 25 до 30 років, останній раз був помічений в місцевому книжковому магазині за переглядом журналів про Другу світову війну, при цьому в місцевому барі він представився як Харальд Гітлер. Принаймні один раз, він був сфотографований перед будинком, де народився Гітлер.
Нагадаємо, що нещоднавно у передмісті Буенос-Айреса, Аргентина, агенти Інтерполу увірвалися в будинок колекціонера і в прихованій кімнаті виявили унікальні артефакти Третього Рейху та особисті речі Адольфа Гітлера.
Про це розповіли на Associated Press.
Агенти Інтерполу, отримавши дозвіл суду, увірвалися в будинок колекціонера. Під час обшуку їхню увагу привернула книжкова полиця, за якою виявився прохід у таємну кімнату.
В кімнаті було знайдено 75 предметів, які, на думку влади, є оригінальними і свого часу могли належати високопоставленим фігурам Третього Рейху, зокрема й Адольфу Гітлеру.
Експерти вже назвали знахідку найбільшою колекцією артефактів нацистської Німеччини в історії Аргентини. У джерелі повідомляють, що колекціонер зберігав у прихованій кімнаті портрет Адольфа Гітлера, набір ножів, пісочний годинник із нацистським маркуванням, статую-герб Третього Рейху, набір губних гармошок, лупу, якою користувався сам Адольф Гітлер, іграшки для “зомбування” дітей, прилад для вимірювання голови – такими нібито визначали приналежність новонароджених до арійської раси та багато іншого.



У виданні зазначають, що розповсюджувачем перерахованих вище предметів вважається Йозеф Менгеле, який проводив медичні досліди на в’язнях концтабору Освенцим. Як стало відомо, щойно до суду за військові злочини стали притягуватися великі фігури Третього Рейху, Менгеле на наступні 10 років утік до Аргентини.
На платформі Blogger.