Header Ads

Шокуюча новина!!!Багатообіцяюча заява Ляшка! Такого не чекав НІХТО

Команда Радикальної партії не дасть скасувати мораторій на вивіз з України необробленої деревини. Про це заявив лідер РПЛ Олег Ляшко, перебуваючи на виробничому майданчику міжнародної компанії Ferplast в Житомирі, – передає Корупція Інфо

Підприємство спеціалізується на виготовленні зоопродукціі – нашийників, кормів, іграшок, зокрема, збирає і дерев'яні будиночки для тварин. Деревину закуповує тільки з сертифікатом про відновлення лісу, повідомляє прес-служба Радикальної партії.

"Ваше підприємство – це приклад того, чому не можна скасовувати мораторій на вивіз лісу-кругляка. Завдяки його діям, у вас є сировина для виготовлення продукції, а у півтисячі людей – робота і зарплата, близько 5000 грн. А коли в необробленому вигляді ліс забирають за кордон, то вони там створюють робочі місця, а тут на Житомирщині, де 80% лісів, люди сидять без роботи. Хочуть наш ліс – нехай створюють робочі місця, ставлять нове обладнання, завозять сировину і виробляють готову продукцію в Україні, як це робиться на цьому житомирському підприємстві ", – зазначив Ляшко.

Політик переконаний, що від скасування мораторію на експорт лісу Україна втратить довіру інвесторів.

"Уряд зараз хоче скасувати мораторій на вивіз лісу-кругляка, тому що Єврокомісія поставила таку умову за надання 600 млн євро кредиту. Вивіз необробленої деревини за кордон – це значить не тільки вкрасти в українців робочі місця, а й втратити іноземних інвесторів. Вони вклали свої гроші, завезли нове обладнання, а завтра їм сказали, що змінюються правила гри. Це нечесно як по відношенню до інвесторів, так і до українців ", – зазначив народний депутат.

Ляшко зізнався, що сам дуже любить тварин, тому підприємства, які виготовляють зоопродукцію, викликають у нього глибоку повагу.

"По відношенню до братів наших менших вимірюється рівень цивілізованості суспільства. Я і сам маю 6 собак, тому даю вам обіцянку, що вони будуть ходити в ваших нашийниках", – сказав Ляшко.
На платформі Blogger.