Header Ads

Ви аж заплачете від сміху! Божевільний фанат накинувся на Ані Лорак на червоній доріжці і хотів зірвати з неї сукню! (ВІДЕО)

 Коли співачка йшла з чоловіком по червоній доріжці, до них раптово підбіг невідомий, який почав обсипати тіло Лорак поцілунками, — передає http://www.ban.net.ua

Неприємний випадок стався з українською співачкою Ані Лорак на червоній доріжці Муз ТВ з нагоди 15-річчя премії телеканалу.

Співачка разом з чоловіком Муратом Налчаджиоглу позувала перед камерами на червоній доріжці, коли до них раптово підскочив молодий чоловік і, який кинувся в ноги виконавиці.

Варто відзначити швидку реакцію Мурата, який почав ногою відштовхувати хулігана. Однак це не зупинило пранкери: незабаром він знову підбіг до співачки, впав на коліна і став цілувати живіт, сідниці і груди Ані Лорак, після чого швидко втік.

“Злякалася. Я спочатку взагалі не зрозуміла, що відбувається. Потім подумала, що це хтось із знайомих або частина шоу. Але потім побачила його очі і зрозуміла, що людина знаходиться в стані афекту. Це правда страшно. Мурат запитує -” Хто це, ти його знаєш? “. Я сказала, що ні, і ми швиденько пішли, а то невідомо, чим би це все закінчилося”, — прокоментувала подію Ані Лорак.

Нагадаємо, нещодавно стався подібний казус і з Джамалою на Євробаченні: пранкери вибіг на сцену під час виступу співачки і показав голий зад. Ця витівка став однією з “родзинок” пісенного конкурсу і приводом для кримінального провадження.
На платформі Blogger.