Header Ads

СРОЧНО !!! “Година смерті” під Верховною Радою.

“ГОДИНА СМЕРТІ”: У 50 МІСТАХ УКРАЇНИ ВИМАГАЛИ ПРОВЕДЕННЯ МЕДИЧНОЇ РЕФОРМИ.  Сообщает http://30seconds.com.ua

Перед Верховною Радою учасники акції заявили про сумну статистику: щогодини від різних захворювань в Україні помирають 67 людей.

У 50 містах України пройшла акція на підтримку медичної реформи під назвою “Година смерті”. У Києві активісти прийшли під Верховну Раду з вимогами до депутатів проголосувати за відповідні законопроекти.

 Щоби привернути увагу обранців – уляглися горілиць та вкрилися простирадлами. У такий спосіб учасники акції заявили про сумну статистику: щогодини від різних захворювань в Україні помирають 67 людей. Наголошують: медична реформа покращить рівень медичного обслуговування та знизить смертність в Україні. Якщо депутати проголосують за пакет законопроектів, зміни в системі охорони здоров’я почнуть діяти вже з січня 2018 року.”Кожну хвилину помирають люди через те, що в нас немає якісних медичних послуг, а якісні медичні послуги можна досягти лише медичною реформою”, – зазначила член правління Центру протидії корупції Олександра Устинова.

“Декілька тижнів тому уряд намагався, щоб ця реформа власне була внесена в порядок денний Верховної Ради. Депутати провалили це голосування, тому ми прийшли з активістами, в 50 містах України сьогодні відбувається аналогічна акція. Ми хочемо показати що вся Україна вимагає медичної реформи”, – розповіла виконавчий директор БФ “Пацієнти України” Ольга Стефанишина.

Учасники акції тримали плакати “Годі нас вбивати”, “Вимагаємо реформи медицини”, “Хабарам в лікарнях – ні!”, “Ми за чесну медицину”, “Голосуйте за закони 6327, 6329”. Наразі акція вже завершилася і її учасники полишили площу перед будівлею Верховної Ради.
На платформі Blogger.