Header Ads

Не вкладається в голові: Відомий суддя приховав від декларації дружину і дороге майно! Розмах вражає!

Скандальний суддя Солом’янського суду Києва Олександр Бобровник, що розглядав резонанснісправи Романа Насірова, а також нардепа Олександра Онищенка, не згадав у своїй декларації про дружину і її майно. передає http://www.ban.net.ua
Про це повідомляє bihus.info.
Згідно з офіційними даними суддя поодинці проживає в квартирі площею 45 квадратних метрів. При цьому в його акаунті в соціальній мережі Facebook сказано, що він одружений, а на засіданнях суду Бобровников часто можна побачити з обручкою.
Зазначається, що дружина судді, Любов Одинець, в 2016 році придбала квартиру в київській новобудові вартістю близько 70 тис. доларів.
Також в декларації Бобровника відсутня інформація щодо автомобілів, при тому, що поруч з будівлею Солом’янського суду він паркує автомобіль «Mitsubishi Pajero» 2007 року випуску, записаний на батька.
Крім того, журналісти встановили, що дочка Любові Одинець від першого шлюбу Олександра ділиться з друзями у соціальній мережі фотографіями у «Lexus IS 250», який також був оформлений на батька Олександра Бобровника.
Суддя Бобровник неодноразово попадався на прийнятті неоднозначних рішень.
Зокрема лютому 2016 року суддя не надав НАБУ доступу до документів по квартирі співмешканки скандального прокурора АТО Костянтина Кулика, в рамках розслідування кримінальної справи щодо його незаконного збагачення. Також в мережі спливла інформація, що Бобровник п’є і бере хабарі прямо в своєму робочому кабінеті.
У 2015 році Бобровник отримав антипремію «Будяк року» від Української Гельсінської спілки з прав людини як «самий нахабний суддя-правопорушник», який «протягом 2013-2014 років брав неправосудні рішення, що спричинили тяжкі наслідки».
На платформі Blogger.