Header Ads

НЕСПОДІВАНИЙ СЮРПРИЗ! НАРЕШТІ ВИРІШЕНА ДОЛЯ ВВЕЗЕНЯ ДЕШЕВИХ ЄВРОПЕЙСЬКИХ АВТО! Тепер відомо які нерозмитнені авто можна буде легалізувати в Україні (+ Відео)

Кабінет Міністрів України таки ухвалив рішення, які саме нерозмитнені автомобілі можна буде офіційно легалізувати в Україні.
Сообщает http://goruzont.blogspot.com





Проект відповідного законопроекту вже активно готується. От Юлий Максимчук – 18 години назад11930 Поделиться Ви можете також прочитати цей матеріал російською мовою Кабмін України спільно з депутатами готує законопроект, в якому передбачено можливість легалізувати в Україні нерозмитнені автомобілі.

Про це в четвер 15 червня повідомила на виїзному засіданні голова Комітету Верховної Ради з питань митної та податкової політики у Львівській області Ніна Южаніна. Одним із питань, яке серед інших розглядалося на засіданні комітету, якраз і була проблема незаконної експлуатації в нашій країні, так званих автомобілів «на бляхах». Щоправда, за її словами, узаконити можна буде не всі такі машини, а тільки ті, вік яких не перевищує 7 років (тобто не старші 2010 року випуску – ред.).

А от доля решти нерозмитнених автомобілів залишається поки що під питанням. При цьому Ніна Южаніна не уточнила – який саме механізм легалізації пропонується, а також – коли конкретно буде готовий цей законопроект. Нагадаємо, що нещодавно президент України Петро Порошенко висунув вимогу ліквідувати незаконні схеми ввезення в Україну нерозмитнених авто на іноземній реєстрації та експлуатації їх на території нашої країни.





Першим на вимогу глави держави відгукнувся народний депутат Максим Бурбак – він відкопав з архіву свій старий законопроект, яким пропонувалося встановити плату за перебування в Україні транспортних засобів з іноземною реєстрацією, яка залежатиме від терміну їх перебування в нашій країні. Причому, ця вимога стосувалася, як українських власників нерозмитнених машин, так і іноземних туристів, які приїхали до нас на своїх особистих машинах.

Цей закон викликав багатолюдний протестний мітинг під стінами Верховної Ради, в результаті чого був знятий з розгляду. А які сюрпризи власникам нерозмитнених автомобілів готує новий законопроект – поки що невідомо… Що ж саме повідомила на виїзному засіданні Ніна Южаніна можна дізнатися, подивившись відео з 12 хвилини.

На платформі Blogger.